Winkelwagen 0

Tadalis Sx ervaringen

 • M
  McKalister
  Geverifieerde beoordeling

  Mijn erectie is sinds mijn 50ste met tussenpozen gekomen. De laatste 2 jaar neem ik 20 mg Tadalis Sx en voel me buitengewoon goed. Erectie is zo hard als een steen. Ik kan genieten van mijn seksleven zoals op College tijden. Dit medicijn is absoluut briljant... En vrij goedkoop!

 • M
  Mani
  Geverifieerde beoordeling

  Brengt echt de jaren terug! Voor mij persoonlijk is Tadalis het beste product dat ik tot nu toe heb gebruikt (20mg). Eén tablet houdt me 2-3 dagen op de been als ik opgewonden ben.

 • WF
  Will Foster
  Geverifieerde beoordeling

  Ik hou van dit medicijn. Het effect houdt de hele dag aan zonder SE. Stimulatie is nodig maar binnen enkele seconden is de erectie er.

 • NP
  Nick Peterson
  Geverifieerde beoordeling

  Ik neem Tadalis meestal een uur voordat het nodig is voor betere resultaten. Het effect houdt 2 nachten aan. Zo betrouwbaar medicijn. Helemaal geen problemen mee.

 • WM
  Walter Morton
  Geverifieerde beoordeling

  Ik had problemen met het behouden van een erectie na mijn 50ste. Ik neem nu dagelijks 20mg Tadalis en het is alsof ik weer 18 ben. Keiharde erecties wanneer ik ze nodig heb. Houdt gemakkelijk lang genoeg om mijn vrouw meerdere malen te bevredigen.

 • GJ
  Glen Johnson
  Geverifieerde beoordeling

  Kan me mijn eerste dag van gebruik van Tadalis Sx niet herinneren. Ik ben een 62 jaar getrouwde man. Mijn ED begon op de leeftijd van 55 jaar. Het begon met een zwakke erectie en net in 3 jaar verloor ik bijna helemaal mijn erectiele functie. Na het innemen van de allereerste pil Tadalis voelde ik dat mijn penis hard werd. Met dit geneesmiddel kan ik de bloedsomloop van de geslachtsorganen stimuleren zonder het lichaam te schaden. Dat is de reden waarom ik Tadalis week na week gebruik.

 • A
  Adam
  Geverifieerde beoordeling

  Geweldig medicijn voor een goede prijs. Erectie komt terug in een uur en blijft zo lang als ik nodig heb. Ik kan gemakkelijk 3-4 uur besteden aan mijn seksactiviteiten zonder me moe of uitgeput te voelen. Tadalis 20 mg is het beste geneesmiddel voor mensen zoals ik die een zeer intens seksleven hebben

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
4.95
319 Recensies
5 Sterren:
(308)
4 Sterren:
(9)
3 Sterren:
(2)
2 Sterren:
(0)
1 Ster:
(0)