Winkelwagen 0

Generieke Prozac ervaringen

 • P
  Peter
  Geverifieerde beoordeling

  Ik heb een depressieve stoornis, PTSD en een hoop angsten. Ik gebruik mijn hele leven al pijnstillers. Jammer genoeg, moet ik nu Prozac aan de lijst toevoegen. Nou, zolang het me weghoudt van bepaalde gedachten, kan ik daar mee leven. Bovendien ben ik in staat om te werken, hoewel ik wel een gebrek aan concentratie ervaar als ik het gebruik.

 • A
  Amm
  Geverifieerde beoordeling

  Deze medicatie had niet onmiddellijk effect op mij. Ik lijd aan PTSS en heb slaapproblemen. Ik stopte bijna met de medicijnen na een paar dagen, maar mijn dokter adviseerde me om er nog wat langer mee door te gaan. Ik word er alleen maar moe en duizelig van. Ik denk dat het wel een beetje helpt om me te kalmeren, maar niet zoveel als ik had verwacht.

 • J
  Jayden
  Geverifieerde beoordeling

  Prozac heeft me geholpen om in slechts 2 weken van mijn depressie af te komen. Aanvankelijk kreeg ik een kuur van 3 maanden voorgeschreven, maar ik heb ervoor gekozen eerder te stoppen. Het was een beetje duur, plus ik voel me veel beter.

 • E
  Esme
  Geverifieerde beoordeling

  Ik heb mezelf nooit toegestaan te denken dat depressie een echte medische aandoening was. Ik dacht dat het vooral om reclame en winst ging. Maar er heeft zich een situatie voorgedaan in mijn leven, toen mijn gezondheid op het spel stond. Antidepressiva hebben een belangrijke rol gespeeld bij mijn herstel, en ik ben blij dat ik er anders over ben gaan denken, anders was ik er gewoon niet uitgekomen. Ik nam Prozac op dagelijkse basis na een gezichtsreconstructie-operatie.

 • F
  Fedde
  Geverifieerde beoordeling

  Ik heb mijn hele leven al lichte angsten gehad. Onlangs ging mijn nervositeit door het dak! Wat ik dacht dat een positieve verandering was, bleek een hele nieuwe lading verantwoordelijkheden te zijn. Het duurde maar een week voor ik al mijn inspiratie verloor. Deze baan, waar ik zo naar op zoek was, putte me gewoon uit. De mensen die me inhuurden, gingen van lof naar grijns, en dat was een nekslag voor me. Er stond veel op het spel, en het maakte me bijna af. Ik heb nog nooit psychoactieve medicijnen gebruikt en hoopte er helemaal van weg te blijven. Deze keer moest ik echter uit het gat kruipen, en het was Prozac dat me hielp.

 • E
  Esmee
  Geverifieerde beoordeling

  Ik ben op week 3 van Prozac. Het heeft me gered van iets verschrikkelijks met mezelf te doen, en het heeft me laten zien dat er nog steeds reden is om te leven. Ik gaf mezelf op vanwege verraad door iemand aan wie ik me erg gehecht voelde. Maar ik had het mis! Er is veel meer in het leven dan verdriet en een belachelijke gehechtheid aan iemand die het niets kan schelen. Ik herontdekte dingen die ik graag deed toen ik een tiener was. Alles wat ik nodig had was een kleine pauze van de angst, en het heeft een wonder gedaan.

 • J
  Jurre
  Geverifieerde beoordeling

  Hallo! Ik ben 50, en ik gebruik al meer dan 7 jaar verschillende SSRI medicijnen. Mijn ervaring is dat Prozac het meest effectief is. De effecten zijn veel duidelijker, en het begint sneller te werken dan andere medicijnen die ik heb geprobeerd.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
4.88
278 Recensies
5 Sterren:
(254)
4 Sterren:
(18)
3 Sterren:
(5)
2 Sterren:
(1)
1 Ster:
(0)