Winkelwagen 0

Modvigil ervaringen

 • JM
  Jackson Mike
  Geverifieerde beoordeling

  Ik neem Modvigil voor mijn werktijd. Op het werk ben ik vol energie, ik word fris wakker en heb veel dromen. Vroeger kostte het me uren om in slaap te vallen en soms viel ik bijna in slaap achter het stuur. Het is een jaar geleden dat ik begon met het dagelijks innemen van Modvigil. Ik heb eens geprobeerd om een paar dagen geen pillen te nemen en had geen problemen.

 • S
  Sam
  Geverifieerde beoordeling

  Het medicijn maakt me emotioneel stabiel.

 • T
  Tyler
  Geverifieerde beoordeling

  Hallo! Momenteel neem ik ook 200 mg 's morgens en 200 mg 's middags en ik heb geen bijwerkingen.

 • Q
  Quince
  Geverifieerde beoordeling

  Het is een goed medicijn, maar ik begon aan te komen, en ik dacht dat stimulerende middelen helpen de eetlust te verminderen.

 • S
  Steven
  Geverifieerde beoordeling

  Ik heb narcolepsie met kataplexie. Ik heb de volgende symptomen: mijn ogen zijn open en de rest van mij slaapt. Ik begon Modvigil vorig jaar te nemen, en merkte eerst niet veel verandering. Nu is mijn spierspanning veel beter bij het ontwaken. Ik raad het medicijn aan, maar experimenteer niet met hoge doses.

 • A
  Antony
  Geverifieerde beoordeling

  Dit medicijn geeft me een goed gevoel.

 • E
  Ellias
  Geverifieerde beoordeling

  Hallo aan iedereen! Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik ben gezond en doe aan sport. Ik neem Modvigil om mijn aandacht te verbeteren tijdens de universiteitsexamens. Ik gebruik de pillen naar behoefte. Ze helpen me, maar de volgende dag voel ik me moe en heb ik hoofdpijn. Het ergste wat ik had was geheugenverlies na het nemen van het medicijn met alcohol. Over het geheel genomen kan ik dit middel aanbevelen voor verbetering van de productiviteit.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
4.85
325 Recensies
5 Sterren:
(285)
4 Sterren:
(35)
3 Sterren:
(5)
2 Sterren:
(0)
1 Ster:
(0)