Winkelwagen 0

Generieke Amoxil ervaringen

 • Z
  Zoe
  Geverifieerde beoordeling

  We nemen Amoxil voor sinussen infectie en verkoudheid. Het werkt perfect voor mij, maar andere mensen in ons huishouden zijn er niet zo happig op, omdat het een licht allergie-achtig effect heeft. Ik heb er echter helemaal geen last van.

 • S
  Sophie
  Geverifieerde beoordeling

  Hallo! Ik vermijd tandartsen nu al meer dan 15 jaar. Ik had al zo lang van die vreselijke schipbreuken in mijn mond. Ik bleef maar uitstellen en liet ze gewoon onbehandeld. Het verbaast me eigenlijk dat het zo lang geduurd heeft, maar op een nacht schoot de pijn ineens door mijn schedel. De hele linkerkant van mijn gezicht is opgezwollen, en het was erg pijnlijk om te slikken. Ik heb mijn dokter niet geraadpleegd, ik heb gewoon wat Amoxil genomen dat mijn kamergenoot had. De reis naar de tandarts ligt nog voor me. Wens me geluk als je dit leest.

 • T
  Tess
  Geverifieerde beoordeling

  Ik kreeg Amoxil om griepachtige symptomen te behandelen. Ik was er zeker van dat het weer covid was, maar de symptomen verdwenen grotendeels binnen 3 dagen. Mijn keel was een tijdje daarna een beetje stroef, maar dat was het

 • J
  Joanna
  Geverifieerde beoordeling

  Amoxil werkte perfect voor mij en voor mijn kinderen. Het behandelt alles, van acne tot verkoudheid, tot alle andere soorten infecties, noem maar op. Het is veel beter dan de meeste op penicilline gebaseerde geneesmiddelen op de markt.

 • B
  Ben
  Geverifieerde beoordeling

  Ik kreeg Amoxil om abcessen in mijn verstandskies te bestrijden. Als er bijwerkingen waren, was ik me er niet van bewust.

 • L
  Lena
  Geverifieerde beoordeling

  Hallo! Ik dacht dat ik besmet was met COVID-19, maar nadat ik getest was, was het gewoon een bronchiale infectie. Ik kreeg Amoxil 500 mg voorgeschreven voor 7 dagen. Het maakte me een beetje ziek, maar ik merkte positieve resultaten binnen de eerste 2 dagen van het nemen ervan.

 • C
  Christina
  Geverifieerde beoordeling

  Mijn huisarts beveelt Amoxil aan als de beste behandeling voor bacteriële infecties.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
4.86
315 Recensies
5 Sterren:
(274)
4 Sterren:
(38)
3 Sterren:
(3)
2 Sterren:
(0)
1 Ster:
(0)