Winkelwagen 0

Generieke Zithromax ervaringen

 • P
  Pieter
  Geverifieerde beoordeling

  Zithromax hielp me tegen enkele zeer onaangename symptomen, ik was bang dat het de griep was. Ik voelde me beter, en de symptomen zijn nooit meer teruggekomen. Ik ben er erg blij mee.

 • ML
  Marijn Logemann
  Geverifieerde beoordeling

  Door Covid kreeg ik longontsteking. De dokter schreef meteen Zithromax voor. Na 4 dagen nam ik een röntgenfoto en de dokter zei dat de ziekte niet voortschreed. Dit antibioticum heeft mij geholpen en ik ben blij dat ik heel snel met Covid kon stoppen.

 • SL
  Suzanne Lans
  Geverifieerde beoordeling

  Mijn man heeft vaak last van ontstekingen in de luchtwegen omdat hij gevoelig is voor kou. Zithromax helpt heel goed bij erge hoest of moeilijkheden met ademhalen. We nemen het medicijn voor longontsteking of besmettelijke bronchitis. En het werkt.

 • AS
  Antonia Seyer
  Geverifieerde beoordeling

  Ik kreeg Zithromax voorgeschreven toen ik in het ziekenhuis lag met longontsteking als gevolg van Covid. Daarvoor nam ik een ander antibioticum, maar dat hielp me niet. Na het nemen van Zithromax, voelde ik me zeker beter.

 • B
  Ben
  Geverifieerde beoordeling

  Voor zover ik weet, is Zithromax de beste oplossing voor Covid. Alleen dit medicijn kan een longontsteking snel stoppen. Als Zithromax niet meer helpt, krijgt de patiënt hormonale medicijnen. Mijn vrouw is verpleegster en zij zei dat Zithromax altijd bij de hand moet zijn in deze moeilijke tijd.

 • HO
  Hanne Oeltjenbruns
  Geverifieerde beoordeling

  Ik weet niet wie ik daarvoor moet bedanken, maar Zithromax heeft me echt gered tijdens Covid-19. Ik had een temperatuur van 39, hitte, koorts en ademde heel zwaar. Precies 3 dagen nam ik Zithromax voordat ik beter werd. Dit is echt een magisch medicijn. Misschien was ik zonder dit antibioticum naar het ziekenhuis gegaan.

 • M
  Mila
  Geverifieerde beoordeling

  Ik heb Zithromax eerder gebruikt voor een aantal gezondheidsgerelateerde problemen en het is voorgeschreven aan andere leden van mijn familie. Onlangs had ik een oorontsteking met enkele andere begeleidende symptomen en hoofdpijn. In mijn geval kan het enkele dagen duren voordat een infectie volledig verdwenen is door het gebruik van zithromax.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
4.87
246 Recensies
5 Sterren:
(217)
4 Sterren:
(27)
3 Sterren:
(2)
2 Sterren:
(0)
1 Ster:
(0)