Klik op de naam om de website in een apart venster te openen.

Verzekering

De gemeente Heerlen heeft een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten. Hiermee voorkomt de gemeente dat organisaties en hun vrijwilligers onvoldoende of niet verzekerd zijn.
Bekijk ook:
–   Internetbrochure VNG Vrijwilligersverzekering
–   Productvoorwaarden VNG Vrijwilligersverzekering

Datumprikker

Datumprikker.nl is de ideale manier om een vergadering te plannen. Maak een gratis account aan, geef de geadresseerden op en bepaal uit welke data gekozen kan worden. iedereen ontvangt een mail en kan aangeven welke van de data hij wel of niet kan.
Bekijk de handleiding Datumprikker (789 kB).

WeTransfer

Als je foto’s of grote bestanden wilt versturen, loop je al snel op tegen de melding ‘mailbox full’. Door WeTransfer te gebruiken kun je je bestanden (tot 2 GB !) uploaden naar een centrale server en de geadresseerde krijgt een seintje dat hij ze daar kan downloaden. Na enige weken worden je bestanden weer uit die server verwijderd. Het gebruik is gratis.
Bekijk de Korte handleiding WeTransfer  

Issuu.com

Via Issuu.com kun je documenten, zoals bv. je wijkblad, publiceren op internet. Neem een link op in je eigen website en lezers kunnen je document letterlijk doorbladeren. Het gebruik is gratis wanneer je je documenten openbaar publiceert (wat voor een wijkblad geen probleem zal zijn). Je moet wel een, eveneens gratis, account aanmaken.
Bekijk de Korte handleiding Issuu

Nextdoor

Nextdoor biedt een eenvoudig platform voor bewoners om de andere leden in hun buurt een berichtje te sturen of om bv. een evenement aan te kondigen. Een bericht gaat standaard naar alle leden in jouw buurt, maar je kunt ook aangeven of het wel of niet ook naar de omliggende buurten gestuurd moet worden. Je kunt berichten altijd nalezen, er op reageren, etc. Het gebruik is gratis.
Bekijk de Korte handleiding Nextdoor

Bitly

Met Bitly kun je lange links verkorten. Dat is vooral handig wanneer je bv. een link wilt opnemen in een tweet.

Draaiboek Evenementen

Het draaiboek evenement geeft een overzicht van alles wat er moet gebeuren bij het organiseren van een teamuitje, relatiedagen of bedrijfsfeest. In de checklist vindt u terug wanneer een activiteit moet worden uitgevoerd en u kunt invullen wie daarvoor verantwoordelijk is.
Een link van Maastricht Events Company.

 

Weet je nog een interessante website ? Geef het door via het contactformulier in het menu ‘Contact’

 

Deze pagina delen