Klik op de naam om de website in een apart venster te openen.

hetnieuwesamenwerken.net

Vijf Amersfoorters begonnen in november 2011 Burgerinitiatief Het Nieuwe Samenwerken met de bedoeling tot nauwere vormen van samenwerking te komen tussen de stad en het stadsbestuur. Dat de Amersfoorter meer bij het besturen van de stad betrokken wordt.

movisie.nl/kennisdossier/buurtkracht

De aanpak van vraagstukken is ver weg komen te staan van bewoners, burgers en burgerorganisaties.
Het oplossingsvermogen van de ‘civil society’ wordt onvoldoende benut. Het sociale domein is nu sterk in verandering. Dat vraagt om nieuwe aanpakken, rollen, taken en verantwoordelijkheden. Om een gemeenschap -een eenheid als dorp, wijk of straat- die in staat is de eigen krachten aan te boren om lokale vraagstukken of kwesties op te lossen.

vrijwilligerswerkparkstad.nl

Op deze website kunt u alle informatie vinden op het gebied van vrijwilligerswerk.
De Vrijwilligerscentrales Parkstad werken intensief samen. Zo kunnen wij organisaties een uitgebreid en actueel aanbod blijven bieden. Op deze website informeren wij u over al onze producten en diensten op het gebied van vrijwillige inzet. Daarnaast bieden wij een uitgebreide vacaturebank met meer dan 750 vacatures aan in Parkstad.

vrijwilligerswerk.nl

Vrijwilligerswerk.nl is nog steeds dé site voor iedereen die vrijwilligerswerk zoekt of die met vrijwilligers werkt. Het was in 2011 ook de officiële site voor het Europees jaar van het vrijwilligerswerk!

misdaad-in-kaart

Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Kracht in NL

KRACHT IN NL maakt “initiatieven” uit de samenleving landelijk zichtbaar en verbindt die initiatieven met elkaar tot een nieuwe Topsector.

 

Weet je nog een interessante website ? Geef het door via het contactformulier in het menu ‘Contact’

Deze pagina delen